Tajlandska masaza stvara ravnotezu između energije tela, uma i duha. Ova masaza kombinuje  znanje indijske joge, kineske akupresure, kiropraktike i japanske shiatshu masaze. Za  kratko vreme blagotvoran dodir ruke umiruje, relaksira telo i duh . Moderna varijacija tradicionalne tajlandske masaže moze mnogo pomoći u prevladavanju svakodnevnih problema kao sto su stres, manjak fizičke aktivnosti i lose navike u ishrani. Tajlandska masaza stopala pored toga sto ce rasteretiti Vasa umorna stopala ucinice i da se ubrza metabolizam svakog pojedinacnog organa. Ove tehnike i tretmani imaju kao cilj ostvariti potpunu relaksaciju, jačaju koncentraciju i povečavaju moć zapazanja. Pored toga balansira um i jača opste stanje tela.

 

LOMI LOMI je poznata masaža koja potiče sa Havaja.Havajska masaža, nekad privilegija imućnog sloja društva države Havaji, a sada je dostupna i kod nas. Ime Havajske masaže Lomi Lomi Nui u slobodnom prevodu znači „Ruke ljubavi! Praktikovanje lomi lomi nui masaže vrši potpunu relaksaciju čitavog tela, ali i duha. Ova masaža oslobodiće vas svakodnevnog nagomilanog stresa.

Intenzitet masaže nije sve vreme isti. Fizioteraput ili maser koji je rade menjaju tempo osluškujući telo klijenta i njegove potrebe. Tokom masaze se smenjuju jaki i blagi pokreti pokreti su duzi u odnosu na klasicnu masaza sto pomaze u energetskom balansiranju organizna i podstice jos bolje opustanje pa se cesto tokom tretmana desi da zbog oslobadjanja od stresa i napetosti neki klijenti čak i zaspe dubokim snom. Bude se preporođeni i oslobodjeni napetosti.

Dream Massage je mastovito osmisljen tretman italijanskog terapeuta Stefano Antonio Serre koji opusta napetu muskulaturu otklanja nervozu i tenziju, a relaksira duh i telo i ispunjava ga osecajem duhovnog mira i radosti . Tretman ukljucuje tehnike kao sto su: svedska masaza, shiatsu, reiki, thai foot i antistres masaza glave. Ovo je mozda najkompletniji tretman koji otklanja blokade kako na fizickom tako i na energetskom nivou i smanjuje za 90% uticaj stresa koji nam je svakodnevni pratilac i neprijatelj br. 1 savremenog coveka. Ucinice da odlutate u meditativni svet uzivanja. Dream massage  – neka Vam uzivanje postane navika!

 

Kraljevska masaza u 4 ruke – uzivajte kraljevski! Kada osetite potrebu za relaks masazom poklonite sebi kraljevski tretman. Masaza u 4 ruke u trajanju od sat vremena povesce Vas u meditativni svet uzivanja.Opustite muskulaturu,oslobodite se stresa i osetite snagu dve pozitivne energije na svome telu. Sinhronizovani pokreti dva terapeuta uz primenu tehnika relax, shiatsu, thai foot masaze pomoci ce vam da otklonite energrtske blokade u organizmu oslobodite se napetosti i da vratite osmeh na lice. Odvojite sat vremena za savrseno uzivanje u carima masaze i uzivajte kraljevski!

 

Relax masaža je blaga prijatna ručna masaža kojom se postiže opuštanje organizma sjedinjavanjem protoka energije. Ima za cilj negovanje tela radi podizanja opšteg zdravstvenog stanja. Služi za prevenciju stresa i premora, kao i relaksaciju mišića. Može obuhvatiti celo telo, ili parcijalno, pojedine delove tela (noge, stopala, leđa).

 

 

Duo masaža ili masaža u paru je tretman gde su dvoje ljudi na masazi u istoj prostoriji istovremeno. To mogu biti ili muž i žena, momak i devojka, majka i ćerka, dva prijatelja itd.Masaža je u prostoriji, sa dva stola, koja je posebno pripremljena za dvoje. Masaža u paru omogućava zajedničku podelu iskustva i međusobno ćaskanje ili da u tišini provedu ovaj period, zajedno uživajući.

 

 ANTISTRES masaža predstavlja spoj relax i terapeutske masaže  gde se prilikom masaže koriste mirisna biljna ulja zahvaljujući kojima ova masaža ima i
svojstva aroma terapije. Obradjuje se celo telo sa akcentom na stopala i masazu glave, postiže se pozitivno i stimulativno delovanje na centralni nervni sistem, a time se utiče pozitivno na psihičke procese, odnosno značajno se smanjuje nervna napetost i negativan uticaj stresa.

 

Anti Jet Lag masaža namenjena je ljudima koji su proveli dugo vremena u avionu i pri tom promenili i veliki broj vremenskih zona,a zbog toga imaju problem sa glavoboljom, ponekad vrtoglavicom i mučninom, ali svakako sa osećajem bola u mišićima. Anti Jet Lag masaža je prirodan “lek” za ovaj problem. 70 min.relax masaže uz dodatak shiatsu, foot i head masaže kao i thai masaže sa istezanjem učiniće da bol nestane, mišići se opuste, krv procirkuliše,a vi se osetite osveženo i poletno i da spavate kao beba. Anti Jet Lag masaža – pravi izbor za prvi dan u Beogradu!

Carska masazaCarska masaža je relaksacioni tretman koga izvode tri terapeuta istovremeno. Vaše trostruko uživanje – osetite se kao car!

 

 

 

 

Octopus masaža

Oktopus masaža je relaksaciona masaža koji izvode 4 terapeuta istovremeno. Osam ruku i 4 različite masažne tehnike istovremeno je nešto što još uvek niste probali!

 

 

 

 

Sultan masazaSultan masaža je takođe namenjena za relaksaciju i predstavlja ultimativno uživanje koje možemo da Vam ponudimo u našem studiju. Tim od 5 terapeuta u sat vremena učiniće da zaplovite vreme i zaista pružite uživanje dostojno samih sultana.