MASAŽA U HOTELSKOJ SOBI

Šta se dešava tokom masaže u hotelskoj sobi?

 

Masažni terapeuti su obučeni profesionalci koji nude terapeutski tretman. Neki klijenti misle da ako oni ponude dovoljno veliki bakšiš, mogli bi da im se posreći jer su u privatnost njihove hotelske sobe, bez SPA okruženja da ih podseti na granice.

 

Masaža u hotelskoj sobi NIJE senzualna masaža i ne uključuje bilo kakav seksualni kontakt, “dodatak” ili “happy ending”. Vi pratite ista pravila bontona koji bi u bilo kom SPA centru – necete se skidati ispred terapeuta,ne očekujte seksualni kontakt, a ne prelaze se ni granice terapeutskog odnosa na bilo koji način.

Mi smo tim licenciranih masera koji dolaze na masažu u sobi sa mobilnim stolom za masažu, ili strunjačom i masažnim uljima.

EVENT MASAŽA

  • Masaža na korporativnim event-ima: konferencije, prezentacije, sajmovi,promocije, team building sesije i sl…
  • Profesionalna masaža za medijske profesionalce, izvodjace (glumce,pevace, bendove…)
  • Masaža za poslovne partnere – goste kompanije.

 

Tim masera i fizioterapeuta dolazi na lice mesta sa stolovima ili stolicama za masazu i izvodi neki od standardnih tretmana (relax, antistres, shiatsu…)

MASAŽA NA VAŠOJ ADRESI

Masaža u toplini Vašeg doma na području celog Beograda na masažnim krevetima, strunjačama. Za veći broj osoba (3 i više) moguće je naručiti masažne tretmane i van Beograda uz doplatu za putne troškove (do 50 km 20 eur, 50-100 km  30 eur, 100-200 km. 50 eur, 200 + km – dogovor).