Courses

MaderoterapijaMaderoterapija ili terapija drvetom je sve popularnija kod nas. Takva vrsta masaže nastala je u Kolumbiji, a za izvođenje pokreta koriste se specijalni masažeri napravljeni od prirodnog materijala – tačnije od drveta. Iako se uglavnom žene odluče za ovu masažu da bi se rešile celulita, ona je korisna i kod bolova u leđima i generalno za detoks organizma.

Paket od 10 tretmana je dovoljan za izuzetne rezultate jer svaki tretman je podjednako efikasan kao 3 termina klasične ručne masaže.

Cena pojedinačnog tretmana u trajanju od 45 min. je 1500 din.,a paket od 10 termina uplaćen avansno je 11.990 din.

Obuka za maderoterpiju i prodaja setova oklagija:

Oklagije za maderoterapijuU našem studiju organizujemo i kurs za maderoterpiju koji traje jedan dan (6 sati) i u okviru koga dobijate teorijsku i praktičnu obuku za masažu oklagijama. Cena kursa je 5990 din.,a set oklagija koji možete kupiti kod nas je 15.990 din, a ukoliko se opredelite da kupite set i zavrsite kurs kod nas onda je ukupna cena 19.990 din. U pitanju je set od 6 oklagija (pet za celulit i jedna za lice ili ledja).

Brazilska Vakuum Slim Maderoterapija

Najefikasnija poznata metoda za eliminaciju celulita i formiranje tzv.”brazilske guze”. Za kratko vreme postala je hit u svetu, a od skora i na našim prostorima. Pet puta efikasnija u odnosu na klasičnu maderoterapiju! Obezbedjujemo set od 6 vakuum oklagija za rad i sertifikat na srpskom i engleskom. Obuku izvodimo u Vašem salonu za jednog ili više Vaših terapeuta. Obuku izvodi sertifikovani terapeut i edukator koja ce preneti teoretska i praktična znanja o BVSM i iskustva stečena kroz dugogodišnji rad u borbi protiv celulita.

Vakufit 100 je najnovija metoda u borbi protiv celulita i masnih naslaga:
  • za mršavljenje
  • zatezanje kože
  • smanjenje obima
  • eliminacija celulita
  • izbacivanje viška vode
Obuku izvodimo na dve lokacije u Beogradu ili u Vašem salonu gde se može organizovati za jednog ili više polaznika.
Obezbedjujemo kompletnu obuku sa teoretskim i praktičnim delom,Vakufit 100 komplet, sertifikat na srpskom i engleskom jeziku